Të zgjedhura

Produkte


xx Heqjen hidraulike dhe ngritur mbajtës i lakuar

xx Hydraulic lifting and elevated platform
xx Hydraulic steerable
xx Wide expanding
xx Length extendible
xx Free modular combination
xx Suspension stroke +/-500
xx EBS leveling front-back 150degree, left-right 5degree

Mbi të është vetëm një prej rimorkiove tona të specializuara gjysmë, ne mund të projektimit dhe të prodhojnë sipas kërkesave të klientit. Ju lutem mos hezitoni të më kontaktoni nëse keni ndonjë pyetje !!

Fokusimi në transportin e tepërt, mbipeshë,

Extra gjerë, super të gjatë dhe ultra mallrave saktësi.

 • Top 10 fabrika të gjysmë-rimorkio në Kinë
 • Dërgesë kapaciteti 30T të 5000T
 • ISO9001
 • MISIONI

  DEKLARATA

  • plotësisht automatik

  • Një buton operacion drejtues lidhja inteligjent

  • pezullimin e ajrit

  • shkallë hidraulike

  • Flexible (si gjatësia dhe gjerësia) platformë

  • shasi Lift

  • ngushtë aftësinë transporti rrugor Bumpy

  • Mbipesha, ultra-të lartë, ultra-gjerë, ultra-të gjatë, transportit ultra-precision gjysmë-rimorkio

   

  Niveli kryesor në botë, YZVULCAN bërë!

  i fundit

  LAJME

  • Disc brakes are imminent. What are the errors in semi-trailer installation? yzvulcan teaches you how to avoid risks

   Since the implementation of GB7258-2017 “Technical Conditions for Motor Vehicle Safety”, its related technical requirements have attracted widespread attention in the industry. Many parts are required to be upgraded. The mandatory installation and use of disc brakes is one of the majo...

  • Ship Transport –Scrapping ships state-of-the art environmental protection.

   “While ships make up just 5% to 7% of global transport oil demand, according to Goldman Sachs, they emit half of sulfur from transport because they use the dirtiest fuel—literally the bottom of the barrel,” Wall Street Journal reporter Spencer If shipping owners don’t covert to liquefied natural ...

  • Technical advantages for High duty hydraulic combination vehicle

     https://www.vulcan-semitrailer.com/precision-instrumentlow-platesteering-large-cargo-transportation.html Advantage:    Transportationof overweight goods in extreme road conditions. For example, the cargo exceeds the limition of bridge weight, thelimition ofthe road load is not enough, the s...

  • The semi-trailer production technology project applied by our company and jiangsu university won the highest award in the field of science and technology in jiangsu province in 2019!

   Yangzhou VULCN machinery manufacturing co., ltd. and jiangsu university won the first prize of the 2019 jiangsu science and technology award for the semi-trailer production technology project, which is the highest award in the field of science and technology in jiangsu province.,well done guys ke...

  • Semi trailer -suspension

   1.Overview Trailer suspension is a device that connects the trailer frame to the axle wheel. Its main function is to transfer various forces and moments between the wheel and the frame, And to reduce and eliminate the impact load and vibration of the road through the axle to the frame, To improve...

  WhatsApp Online Chat!